Non-Stop mobil gumiszerviz

Non-Stop mobil Gumiszerviz Barcs

Non-Stop mobil Gumiszerviz Barcs és 110Km-es körzetében. A napszak bármely szakaszában gyors helyszínre vonulással tudunk javítani, cserélni személyautó és teherautó abroncsot.

Mezőgazdasági abroncs cseréjét, javítását helyszínről leszerelve, és elszállítva műhelyünkbe, majd onnan visszaszállítva vállaljuk. Rutinunknak és fejlett gépparkunknak hála gyorsan és pontosan dolgozunk, nem mellesleg kedvező áron.

Vállaljuk hogy a nálunk vásárolt új gumiabroncsot akár otthonához szállítva fel is szereljük, és ha kell a régit elvisszük, eltároljuk Abroncs Hotelünkben. Mostanság egyre többen veszik igénybe ezt a megoldást, mert kényelmes és rengeteg időt takarít meg vele a vásárló. Abroncsvásárlás előtt, ha kell segítünk az ideális választásban.

Akár telefonon, vagy e-mailen megrendeli az abroncsot és mi a megbeszélt időben Non-Stop mobil gumiszerviz szolgáltatásunk révén akár az otthonában fel is szereljük azt. Nem kell befáradnia, várakoznia, hanem otthon míg megreggelizik mi le is cseréljük az abroncsokat. Amennyiben Non-Stop mobil gumiszerviz szolgáltatásunk igénybevételénél több autónál kell, egy helyszínen abroncsot cserélni kedvezményes árat tudunk biztosítani. Erről kérjük érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Non Stop  mobil gumiszerviz Barcs és vonzáskörzetében a leggyorsabban, legkényelmesebben a Kupeczgumitól!