Szaktanácsadás

Milyen gumiabroncsot vegyek?

Ez szinte minden embernek megfordul a fejében aki először cserél abroncsot, vagy aki váltani szeretne. Mindenképp érdemes tájékozódni vásárlás előtt! Viszont nem feltétlen érdemes a saját fejünk után menni.

Az interneten rengeteg információt találni ami hasznos, de egy átlag embernek az adatok megtévesztőek lehetnek. Minden esetben szem előtt kell tartani a felhasználási célt. Lehet például egy abroncsnak rendkívül jó a tapadása amit megadnak egy értékben ami csak egy szám, de az ilyen abroncsok például hamarabb használódhatnak el.

Mi minden ügyfelünk igényeit pontosan felmérjük és a legmegfelelőbb abroncsot ajánljuk, és nem a legdrágábbat. A cél, hogy az igényeknek teljes mértékben megfeleljen, és hogy az ügyfél is elégedett legyen. Jelenleg nagyon sok gyártó van és nagyon sok jó minőségű abroncs található a kereskedelemben. Sok esetben érdemes időben megvenni, jó időszakban a gumiabroncsot, mert sokat lehet spórolni vele. Minden esetben érdemes a gyártási időt is megnézni, mert ezeknek is van egy ajánlott felhasználási, szavatossági idejük. A gumiabroncs ápolás, és a gumiabroncs tárolás ami még nagyon fontos.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és rendszeresen figyelemmel kísérik a technikai fejlődést a gumigyártással kapcsolatban. Ez elősegíti a vevők helyes, reális tájékoztatását és ezért nálunk mindig azt kapják amire valóban szükségük van.

Keressen minket bizalommal és segítünk a döntésben!