Gumiabroncs szerelés, javítás, centrírozás

Gumiabroncsok szerelése szakszerűen.

Sokan azt gondolják, hogy egy gumit egyszerű cserélni és nem igényel szaktudást. Ez nem teljesen igaz. A megfelelő gép és a szakképzett munkaerő nagyon is szükséges hozzá. Gondoljunk csak bele, hogy valakinek egy értékesebb felnin kell abroncsot cserélni, és nem szeretné, ha az sérülne ami érthető. Még a professzionális gépek is nagy kárt tudnak okozni, ha azt nem hozzáértő kezeli. Nálunk minden kolléga szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkezik gumiabroncs szerelés, gumiabroncs javítás és centrírozás területén. Bármilyen gépjármű gumiabroncs szerelését, javítását vállaljuk. Legyen az mezőgazdasági gumiabroncs, vagy épp egy robogó gumiabroncs. Minden esetben gondosan járunk el a szerelés, javítás során. Vállaljuk TPMS szenzor beállítást, illetve beszerelést is.

Gumiabroncs javítás során az állapotfelmérést követően megpróbáljuk a legjobb megoldást felkínálni a megrendelőnek. Minden esetben az igénynek megfelelő javítást ajánljuk fel és nem feltétlenül a legdrágábbat. Számunkra a biztonság az első, ha gumijavításról van szó, de figyelembe vesszük az árakat is, melyeket mindig kedvezően alakítunk, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak, és ne legyen kérdés, hogy legközelebb is minket választanak.

Gumiabroncs centírozást a jelenleg egyik legmodernebb számítógépes centírozógépen végezzük. Nagyon fontos a helyes kalibrálás, mert ennek nem elvégzése, vagy nem szakszerű elvégzése nagyban befolyásolhatja a gépjármű stabilitását, kormányzását. A számítógépes centrírozás az nagyon pontos, és gyors művelet. Ez a része a gumiabroncsok szerelésénél elengedhetetlen.

Defektjavítás amivel sokat találkozunk és ami legtöbbször megelőzhető lenne. Sajnos kevesen ellenőrzik a gumiabroncsok állapotát, vagy csak épp annyira, hogy nem lapos e. Ez nem jó dolog. Minden elindulásnál célszerű átvizsgálni. A gumiabroncsok is elöregszenek idővel, és nem csak elhasználódnak. A régebbi, elhasznált gumiabroncs nagyon veszélyes tud lenni. Kevésbé tolerálja a Magyar utakat és akár egy élesebb kő is defektet tud okozni. Nagyobb sebességnél ez akár életveszélyes is lehet. Defektjavítás nem old meg minden hibát, de sok estben a javított kerék teljes értékű tud lenni.

Minden javításnál, szerelésnél javaslatot teszünk, hogy az abroncsok állapotát tekintve a későbbiekben mire számíthat az ügyfél. Ezzel megpróbáljuk segíteni, hogy időben észrevegye és megelőzze a bajt.