Autóklíma töltés

Autóklíma töltés Barcs

Gyors határidővel vállaljuk autóklíma töltést, személy, teherautó és mezőgazdasági gépeknél egyaránt. A töltéshez R134A gázt, és R-1234yf gázt használunk.

Autóklíma töltést üres rendszernél minden esetben nitrogén nyomáspróbával kezdjük, és ellenőrizzük hogy van e esetleges szivárgás valahol. Amennyiben szivárgás van azt el kell hárítani, mert a klímagáz viszonylag gyorsan el tud távozni anyagából adódóan.

Amennyiben klíma rendszer nem üres ott a munkafolyamat a régi hűtőközeg lefejtésével kezdődik, melyet automata gép regenerál és eltávolítja a szennyeződéseket. Miután ez a folyamat lezajlott kezdődik a rendszer teljes vákuumozása és megtartása a folyamat végéig. A következő lépés már a klímatöltés. A hűtőközeg feltöltése számítógép vezérlésű automata géppel történik, mely grammra pontosan szabályozza a hűtőközeg mennyiségét a gyári adatok szerint, melyet a rendszer adatbázisból olvas ki. Végső lépés a klímarendszer ellenőrzése.

Amennyiben előrelátóak szeretnénk lenni akkor érdemes lehet uv színező festéket is tölteni a rendszerbe, hogy az esetleges későbbi szivárgások pontosabban behatárolhatóak legyenek.

Autóklíma töltés Barcs, Bajcsy Zsilinszky u 129.- alatt végezzük előzetes bejelentkezés alapján.